sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Matkalentoa (Longer flight)

Eli tänään oli vuorossa pidempi lento, suunnistus/matkalento harjoituksena. Reitti oli EFLA (Lahti-Vesivehmaan lentokenttä)- Hämeenlinna-EFHV(Hyvinkään lentokenttä)- Orimattila- EFLA. Matkaa tuli 107nm, aikaa kului 1h 25min.

Ilma oli kaunis ja erittäin tyyni, lentämisestä ehti nauttia suunnistamisen lomassa. Pilvet olivat matalalla, kuten kuvista näkyy, mutta aurinkokin ehti häikäisemään joissain väleissä.

Auringosta oli haittaa ennen kuin pilvet peittivät sen juuri ennen Hämeenlinnaa, jolloin Hämeenlinnan kaupunki  aukesi edessämme kauniina.

Hämeenlinnasta jatkoin kohti Hyvinkäätä. Kentällä oli muutama muu kone, liityin normaalisti Hyvinkään oikeaan myötätuuleen kiitotielle 22 ja tein läpilaskun ja jatkoin Orimattilaa kohti.

Orimattilassa kävimme katsomassa ORIMAA VOR:ia (117.300), siitä myös kuva lopussa. Maisemat aina vain paranivat kun aurinko laski alemmas.

Lähestyessämme Lahtea maisema oli yksi kauneimmista näkemistäni, heijastukset katoista, aurinko kaupungin takana. Kuvat eivät onnistu kertomaan totuutta näystä...

Kuvat toisessa julkaisussa.

English version

Today I flew one longer flight, EFLA (Lahti-Vesivehmaa)-Hämeenlinna-EFHV(Hyvinkää airfield)-Orimattila-EFLA. It took 1h 25mins and it's length was 107nm.

Air was smooth and the view was beautiful. I had time to enjoy about the flying.

There are some photos from Hämeenlinna and from ORIMAA VOR (117.300). Also from Lahti as the sun was getting lower, the scenery was breath taking.

 I also made a touch and go- landing to Hyvinkää.

Photos in another post.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti